Chelsea trainingspak shops

Een trainingspak van een Nederlandse voetbalclub is vaak bij veel verschillende shops op het internet te kopen. Iets wat bij een trainingspak van een buitenlandse voetbalclub niet altijd het geval is. Zodoende zijn er dan ook minder shops op het internet die een Chelsea trainingspak verkopen. Hieronder vind je shops die wel het trainingspak van Chelsea verkopen. En daarnaast betrouwbaar zijn. En altijd genoeg op voorraad hebben, zodat jij zo snel mogelijk je bestelling in huis hebt.

voetbalshop.nl

Voor een groot assortiment aan voetbal gerelateerde producten ben je bij deze shop op het juiste adres. Uiteraard kun je bij voetbalshop.nl terecht voor het Chelsea trainingspak. Maar daarnaast verkopen ze ook vele fan producten van één van de bekendste Engelse voetbalclub in hun shop.

Chelsea trainingspak grijs€89,99
Chelsea trainingspak blauw€89,99
LeveringstijdKoop voor 23:00 uur, de volgende werkdag in huis.
LeveringskostenGratis levering door heel Nederland.

serieastore.nl

De shop serieastore.nl is, zoals de naam al doet vermoeden, bekend vanwege de fan producten die ze in Nederland verkopen van de Italiaanse voetbalclubs uit de Italiaanse voetbalcompetitie de Serie A. Maar tegenwoordig verkopen ze ook fan producten uit meer voetbalcompetities. En kun je er dus ook prima terecht voor een Chelsea trainingspak.

Chelsea trainingspak grijs€89,95
Chelsea trainingspak blauwUITVERKOCHT
LeveringstijdKoop voor 23:00 uur, de volgende werkdag in huis.
LeveringskostenGratis levering door heel Nederland.